Rahoitusratkaisut

PCG Development toimii tulkkina ja apuna rahoitusratkaisujen valinnassa sekä vero- ja yritysrakenteiden suunnittelussa. Ratkaisuja suunniteltaessa olennainen osa on sovittaa yhteen yrityksen tilanne sekä käytettävissä olevat mallit, oli kyse yksittäisen rahoituspaketin suunnittelusta ja läpiviennistä tai koko yritysrakenteen uudistamisesta esimerkiksi yrityksen myyntiä tai listautumista silmälläpitäen.

Apumme ei jää vain teoriaan, vaan valitsemme sopivan rahoittajan ja rahoitusratkaisun sekä teemme tarvittavan dokumentaation rahoituskriteerien mukaan.

Autamme kasvussa kaikkia pk-yrityksiä yrityksen eri elinkaarivaiheessa. Meillä on kokemusta investointirahoituksesta pankkien ja Finnveran kanssa, T & K- ja kansainvälistymisrahoituksesta Tekes ja ELY – hankkeissa sekä joukkorahoituksesta, joukkovelkakirjalainoista ja näiden eri yhdistelmistä.

PCG toimii neuvonantajana Nordic Growth Market (NGM) kauppapaikalle tavoitteleville yrityksille. Listautuminen NGM kauppapaikalle on ajankohtainen ja realistinen vaihtoehto yrityksille joilla on näyttöä toimivasta liiketoimintakonseptista ja tavoiteltu rahoituskierros on 1-5 miljoonaa euroa.

Jos kasvuun liittyvät asiat ovat teille tärkeitä, niin kuulemme mielellämme yrityksenne tämänhetkisestä tilanteesta ja katsotaan yhdessä, miten päästään eteenpäin. Sovimme mielellämme veloituksettoman ja sitoumuksettoman tapaamisen juuri teille sopivaan paikkaan, teille sopivana hetkenä.

 

PCG Development Oy 2017